dimecres, 18 de desembre del 2019

DE TOT UN POC...

Ahir vàrem tenir un dia, famílies, ple d'esdeveniments.
A primera hora vàrem anar a Correus a tirar les nostres cartes que vàrem el·laborar divendres passat a classe. Anaven molt emocionats i he de confesar que es varen portar súper bé. Es nota que es fan grans. Estic súper orgullosa de la seva evolució.



Mirau quines caretes d'il·lusió:
https://photos.app.goo.gl/D3v64P3HKgaALWVs6

I com sempre moltes gràcies a les mamis acompanyants. Sabeu que m'encanta compartir moments junts i pugueu veure el nostre dia a dia.



Però això no és tot, ja que després del pati, vàrem venir a la classe els nostres companys de sisè per confeccionar una manualitat de Nadal. Un treball en equip on l'anglès era la llengua vehicular entre els grans cap als petits.

Va ser un autèntic èxit. Tant és així que ja estam preparant futures "quedades" amb els de sisè pel segon trimestre. Perquè van gaudir molt, tant grans com petits (com les mestres).

Aquí teniu un petit recull d'imatges de la sessió:
https://photos.app.goo.gl/t83e7LtQhqGtKw7j9

Moltres gràcies Andrea (English Teacher) per iniciatives com aquesta. Saps que pots comptar amb nosaltres per qualsevol cosa. Ens apuntam a  un bombardeig...



1 comentari:

QUÈ TREBALLAREM AQUEST 3r TRIMESTRE?

Aquí teniu un quadre amb els principals sabers que hem començat a treballar aquest 3r trimestre per tal que pugueu dur un seguiment i els pu...