dimarts, 28 de gener del 2020

UN ALTRE DIA COMPLETET

Avui, famílies, ha estat un dia molt complet. Un dia diferent on hem realitzat coses molt atractives i divertides per a ells.

Hem començat el dia sortint al supermercat per poder veure el funcionament, ja que aquest trimestre montam el nostre racó dins de l'aula. Els hi ha agradat molt.


També hem aprofitat per comprar el nostre esmorzar i poder veure els diferents rols (venedor, comprador...).
Com ho han fet prou bé, hem realitzat una aturadeta en el parc.
I hem finalitzat aquesta activitat, realitzant el nostre esmorzar. Aquí podeu veure totes les imatges de mig matí del dia d'avui. Mirau quina xulada...

https://photos.app.goo.gl/MRsJXyMMp4RELqte7

Com sempre vull donar les gràcies a les mamis acompanyants. Gràcies per la vostra col·laboració una vegada més... Ja sabeu que m'encanta poder compartir moments amb vosaltres.


Però això no és tot, ja que avui després del pati han vingut una altra vegada els nostres companys de sisé per realitzar en aquest cas una manualitat per decorar el passadís sobre la pau. Això sí, ha estat en anglès, ja que és un dels objectius principals de l'activitat, el fomentar el llenguatge oral entre els iguals, a més de treballar la pau per descomptat. I vos sorprendrieu de com es comuniquen els grossos amb els petits.

Aquí teniu l'altra meitat del dia d'avui.
https://photos.app.goo.gl/wYCLDqzrA8nXE3GJ6

Com veieu, la classe del mar no atura... don't stop...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

QUÈ TREBALLAREM AQUEST 3r TRIMESTRE?

Aquí teniu un quadre amb els principals sabers que hem començat a treballar aquest 3r trimestre per tal que pugueu dur un seguiment i els pu...