dijous, 19 de març del 2020

UN DIA DEL PARE DIFERENT

Bon dia famílies, abans de tot, vull felicitar d'una manera especial avui a tots els pares de la classe, i a tots en general, en el vostre dia especial.
Ja sabeu que sou una part fonamental en la vida dels vostres fills i filles i una part imprescindible en l'etapa d'educació infantil, les famílies, per això sempre sereu benvinguts dins de la meva classe i tant de bo sigui aviat...

Així que les propostes d'avui, lògicament aniran enfocades a vosaltres, en els Súper Papis.
Vos deixaré un recull d'imatges i d'idees per realitzar a casa.

I vos anim a que després m'ensenyeu el resultat final (o qualsevol altre). I si és una foto del papi amb el seu fill/a més que millor. (Si algú té dificultats per enviar-ho per email (cancantopromocio17@gmail.com o dtorres@educaib.eu), estic segura que ho pot enviar al grup i la mare delegada m'ho farà arribar. Així que ja sabeu, no teniu excusa).

Algunes idees:









Nosaltres, la setmana passada, vàrem començar una manualitat amb ells, però lamentablement se'ns ha quedat a mitges... Però vaig realitzar una primera part amb unes fotos especials per a vosaltres:
https://photos.app.goo.gl/WGWLEsRJua6esEy58

Així que no oblideu, famílies, que per als vostres fills/es...


Que passeu molt bon dia i ens veiem demà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DIA DE LA DONA

La setmana passada van celebrar el 8M, ho varen fer a nivell de classe mirant uns vídeos, converses, fent uns posters, ... i entre tota l...