dilluns, 20 de gener del 2020

ENS ENCANTA IMPROVISAR

Famílies, divendres passat vàrem realitzar una activitat molt divertida i improvisada. I és que infantil és això... Per molt que tenguis programat i estructurat un dia, sorgeixen inquietuds per part dels alumnes i aprofites qualsevol cosa per treballar la motivació i els seus interessos.

En aquest cas tot va sorgir d'un nen de la classe que va veure, quan estavem en l'assemblea, la meva bota que marcava un 40. I em va demanar si portava un 40 de peu.
A partir d'aquí tots varen agafar les seves sabates per cercar el seu número. Com hi havia gran varietat de números, vàrem classificar-los de petits a grans, de grans a petits, ... una manera de treballar les seriacions de manera diferent, les grafies dels números...




Però com estaven tan motivats, no va quedar aquí, sinó que varen anar per tot el centre per parelles per preguntar el número de peu als diferents mestres per a la nostra classificació.
Inclòs, alguns varen dir que ho preguntarien als membres de la seva família i ho portarien a classe apuntat. 
I així ha estat...

Una manera diferent d'aprendre els números...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DIA DEL LLIBRE. SANT JORDI

Avui, 23 d'abril DIA INTERNACIONAL DEL LLIBRE ho hem celebrat en la nostra escola. Ha vingut la meva mare a contar un conte i unes canç...