dimarts, 5 de novembre del 2019

UN DIA COMPLET

Dijous passat, famílies, vàrem tenir un dia completet, ja que vàrem realitzar moltes coses en un mateix dia. Panellets, trencada, Halloween... un no aturar. Això sí, s´ho varen passar pipa.

Vàrem iniciar el dia amb l'elaboració de panellets. Vàrem estar molt ben acompanyats, ja que varen venir els nostres companys de cinquè a ajudar-nos. (veure imatges ). Varen sortir deliciosos, a què sí?

Després va continuar al dia amb la tradicional trencada a Can Tomeu, en la que també vàrem estar molt ben acompanyats, en aquest cas, amb les famílies, per vosaltres. Ja sabeu, que a mi particularment, m'encanten aquests moments.
Encara que aquest any, per qüestions de seguretat i per recomanacions del programa Alerta Escolar en el que participam, els infants d'infantil no han pogut menjar fruits secs, no ens podíem perdre aquesta sortida.

I vàrem acabar el dia amb Halloween, i una altra vegada amb els nostres companys de cinquè que ens varen ajudar a realitzar una atractiva manualitat. Va ser molt divertit.

Aquí teniu algunes imatges del dia. Cliqueu aquí:
https://photos.app.goo.gl/6Rb4GeGvm3BS5EMW9

Un dia de bojos, però que nomès per veure les seves caretes d'il·lusió, mereix la pena.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

QUÈ TREBALLAREM AQUEST 3r TRIMESTRE?

Aquí teniu un quadre amb els principals sabers que hem començat a treballar aquest 3r trimestre per tal que pugueu dur un seguiment i els pu...