diumenge, 24 de novembre del 2019

Música maestr@s!



Benvolgudes famílies, sóc Priscila, la mestre de suport d’aquest any. Durant aquest curs faré la música amb els vostres petits i us aniré penjant algunes de les activitats que anem realitzant, sempre amb la finalitat que gaudeixin d’aquests moments tan importants en aquestes edats.

La cançó és un dels mitjans més representatius per a introduir els infants en el món de la música, atès que a través d'ella, ja sigui escoltant-la o assumint-la com una activitat, es posa en joc elements necessaris com el ritme, l'entonació, la melodia, el silenci.
Les primeres manifestacions  musicals augmenten el seu valor afectiu i la seva força comunicativa quan va acompanyat d'una melodia.
La finalitat de l'ensenyament de la música és col·laborar amb el procés educatiu, a l'efecte d'aconseguir l'integral desenvolupament de l'individu.
Així doncs, hem iniciat un projecte sobre la tardor on treballem diverses cançons que mantenen relació amb aquesta estació com són: “La castanyera”, “Marrameu”...hem fet la dansa, una petita plasmació, hem treballat el ritme, el vocabulari, etc.










D’altra banda, hem iniciat el projecte del “MIC”, un nino de llana molt carismàtic que a través de les seves cançons i vídeos mostra els infants una diversitat de vocabulari de manera simple i engrescadora. En MIC t’endinsa, mitjançant un món fantàstic i diversitat de personatges, en una màgica fantasia que els permet deixar volar la seva imaginació.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DIA DE LA DONA

La setmana passada van celebrar el 8M, ho varen fer a nivell de classe mirant uns vídeos, converses, fent uns posters, ... i entre tota l...