dimarts, 22 de desembre del 2020

Calendari d'advent: els darrers reptes del calendari

 El calendari d'advent ha estat una emoció per cada dia. Ara us resumiré els set darrers reptes que hem hagut de superar per obtenir la nostra recompensa.


- Hem ballat una cançó de Nadal de Just Dance (són uns experts!!!)








- Han creat amb plastilina l'inicial del seu nom i una figura de Nadal. Els hi han quedat molt xules!





- Aquest repte va ser molt divertit: cada vegada que jo deia la paraula "Nadal", ells cantaven "Feliz Navidaaaad". Vàrem riure molt perquè vaig dir "Nadal" com a 30 vegades aquell dia :)





- Aquest repte consistia en encistellar una bola de paper a la paperera. Ho varen aconseguir 6 alumnes, així que vàrem fer 20 minuts de plastilina durant dos dies.




- Aquest repte ja el vaig ensenyar a Class Dojo, és una felicitació per a les famílies, que van decidir i preparar ells mateixos.













- Aquest repte era de pati, així hem pogut aprofitar el bon temps que està fent. Hem sortit al pati i cantat una nadala mentre feiem una volta a la pista de bàsquet. No sé si ens haurà sentit el Pare Noel... 








- El darrer repte era veure un vídeo moooooolt especial, que deixaré per una altra entrada, perquè això mereix una entrada especial :).




I, ara, amb el calendari acabat, només queda... començar el Nadal!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DIA DEL LLIBRE. SANT JORDI

Avui, 23 d'abril DIA INTERNACIONAL DEL LLIBRE ho hem celebrat en la nostra escola. Ha vingut la meva mare a contar un conte i unes canç...