dimecres, 2 de desembre del 2020

Les missions de'n Verdet

Aprofitant el nostre projecte de L'univers, estem realitzant diferents missions que ens portaran a un gran final com a astronautes, coincidint amb el final del projecte (no us puc avançar més perquè és una sorpresa!).

El nostre nou amic, en Verdet, ens acompanya en cada missió i l'ajudem a rescatar els seus amics de l'univers. Aquestes missions treballen diferents assignatures, des de les llengües, fent comprensions lectores, fins a l'educació artística amb el collage o les matemàtiques. Són missions molt variades i divertides, que tenen els nens i nenes suuuuper motivats.

Aquestes són les missions que ja hem fet:

Missió 1. Fent sumes i restes, hem completat un dibuix espacial. En acabar, hem conegut l'existència de'n Verdet.

Missió 2. En Verdet ens ha encarregat fer un collage per descobrir els planetes i així conèixer millor on viu.






















Missió 3. Per salvar na Laika, hem hagut de llegir un text i contestar les preguntes corresponents i després hem fet el puzzle de na Laika.










Missió 4. Una gimkana pel pati, on han hagut d'escriure el seu nom amb pedres i completar un puzzle espacial. En aquesta ocasió han treballat en equip i han pogut comprovar que "junts és millor".


































Missió 5. Decodificar un missatge amb sumes i restes i, d'acord amb el missatge que ens indicava on estava l'amic de'n Verdet, hem hagut de "construir" coets per arribar a Mart.








 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

SORTIDA FINAL DE CURS

Avui hem anat en vaixell fins Cala Bassa. Al principi no sabíem si sortiríem ja que el temps no acompanyava però al final s'ha arreglat ...