dimecres, 2 de desembre del 2020

Les missions de'n Verdet

Aprofitant el nostre projecte de L'univers, estem realitzant diferents missions que ens portaran a un gran final com a astronautes, coincidint amb el final del projecte (no us puc avançar més perquè és una sorpresa!).

El nostre nou amic, en Verdet, ens acompanya en cada missió i l'ajudem a rescatar els seus amics de l'univers. Aquestes missions treballen diferents assignatures, des de les llengües, fent comprensions lectores, fins a l'educació artística amb el collage o les matemàtiques. Són missions molt variades i divertides, que tenen els nens i nenes suuuuper motivats.

Aquestes són les missions que ja hem fet:

Missió 1. Fent sumes i restes, hem completat un dibuix espacial. En acabar, hem conegut l'existència de'n Verdet.

Missió 2. En Verdet ens ha encarregat fer un collage per descobrir els planetes i així conèixer millor on viu.






















Missió 3. Per salvar na Laika, hem hagut de llegir un text i contestar les preguntes corresponents i després hem fet el puzzle de na Laika.










Missió 4. Una gimkana pel pati, on han hagut d'escriure el seu nom amb pedres i completar un puzzle espacial. En aquesta ocasió han treballat en equip i han pogut comprovar que "junts és millor".


































Missió 5. Decodificar un missatge amb sumes i restes i, d'acord amb el missatge que ens indicava on estava l'amic de'n Verdet, hem hagut de "construir" coets per arribar a Mart.








 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DIA DE LA DONA

La setmana passada van celebrar el 8M, ho varen fer a nivell de classe mirant uns vídeos, converses, fent uns posters, ... i entre tota l...