divendres, 27 d’abril del 2018

SETMANA CULTURAL

 AQUESTA SETMANA A L'ESCOLA S¡HAN ATURAT LES ACTIVITATS QUE FEIM DIÀRIAMENT PER DEDICAR-LA A LA SETMANA CULTURAL. APROFITANT QUE DILLUNS VA SER SANT JORDI, HEM ESTAT TOTA LA SETMANA FENT TALLERS A PARTIR DE CANÇONS TÍPIQUES DE LA NOSTRA CULTURA.

EL DILLUNS A MÉS, VAM FER UN TALLER A LA BIBLIOTECA PER DECORAR-LA JA QUE ESTÀ TOTA RENOVADA!


ALGUNES DE LES ACTIVITATS QUE VAM FER VAN SER: VENDA DE LLIBRES DE SEGONA MÀ (AMB ELS SOUS RECAPTATS ES COMPRARAN CONTES PER A LA BIBLIOTECA DEL CENTRE); TALLERS DE TOT EL CENTRE PER ENSENYAR CANÇONS I TRADICIONS EIVISSENQUES (PER EXEMPLE EL JOC DE LA BARQUETA TOMBA AMB UNA CORDA; UNA EMPRENDADA AMB MACARRONS; SAQUETS AROMÀTICS... ENTRE D'ALTRES..) A MÉS, ELS ALUMNES D'INFANTIL TAMBÉ VAM GAUDIR D'UN TEATRE EN ANGLÈS DE VIU LA CULTURA QUE ENS VA AGRADAR MOLTISSIM!!I PER ACABAR EL DARRER DIA VAM PODER GAUDIR D'UN CONCERT AMB JOAN MORENU I DEGUSTAR ALGUNS MENJARS TÍPICS DE L'ILLA QUE VAN APORTAR LES FAMÍLIES! GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·lABORACIÓ!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CAMP D'APRENENTATGE

Varen passar una experiència inolvidable. Aquí us deixo totes les fotografies que varen fer. Moltes gràcies a tothom, i en especial a Alex p...