dilluns, 21 de maig del 2018

RACONS D'AULA

DURANT AQUST TRIMESTRE HEM INCORPORAT A LES NOSTRES ACTIVITATS SETMANALS ELS RACONS D'AULA COM A MOMENTS DE JOC I APRENENTATGE.

ELS RACONS ENS PERMETEN ORGANITZAR L'AULA EN PETITS GRUPS, CADASCUN DELS QUALS ES REALITZA UNA TASCA DETERMINADA I DIFERENT. SEGONS EL TIPUS D'ACTIVITAT ALGUNS RACONS NECESSITEN MÉS AJUDA DE L'ADULT, COM ARA EL RACÓ DE PUZZLES. ENS ALTRES ELS INFANTS PODEN FUNCIONAR DE MANERA MÉS AUTÒNOMA.

ORGANITZATS EN GRUPS REDUÏTS, ELS INFANTS APRENEN A TREBALLAR EN EQUIP, A COL·LABORAR I A COMPARTIR ELS CONEIXEMENTS. ELS RACONS TAMBÉ POTENCIES LA SEVA INICIATIVA I EL SENTIT DE LA RESPONSABILITAT.

ELS DUIM A TERME ELS DIVENDRES DESPRÉS DEL PATI, DE 12:30 A 13:30 APROXIMADAMENT. ELS INFANTS HAN DE SER CONSECUENTS AMB LA DECISIÓ QUE PRENEN A L'HORA D'ESCOLLIR EL RACÓ JA QUE NO ES PODEN CANVIAR FINS A LA MEITAT DE TEMPS, QUE TENEN L'OPORTUNITAT DE FER CANVI. A MÉS, ELS RACONS ESTAN LIMITATS A 4-5 ALUMNES, DE MANERA QUE TAMBÉ TREBALLAM LES MATEMÀTIQUES QUAN FEIM LA TRIA.

ELS RACONS QUE TENIM A LA NOSTRA CLASSE SÓN:

- CONSTRUCCIONS

- PLASTILINA

- JOC SIMBÒLIC (CASETA)

- PINTURA LLIURE

-PUZZLESCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ANEM EN BICICLETA

Aquesta setmana hem tingut DIA SOBRE RODES i ens ha tocat les bicicletes. Ha estat genial. Gràcies Vicent per les fotografies que aquí us d...