dijous, 21 de juny del 2018

FESTA D'ACOMIAT DELS AMICS DELCTORS.

AQUESTA SETMANA ESTAM TANCANT MOLTES COSES QUE HEM ANAT FENT DURANT EL CURS, I UNA D'ELLES HA ESTAT DESPEDIR-MOS DELS NOSTRES AMICS LECTORS.

UNS DIES ABANS DE LA CELEBRACIÓ, VAM PREPARA UNA SORPRESA ALS NOSTRES AMICS JA QUE SEMPRE ENS HAN TINGUT CONTES PREPARATS, JOCS... CADA UN VA FER UN PUNT DE LLIBRE AL SEU AMIC/GA LECTOR/A, VAN QUEDAR GENIALS!I DIMECRES DESPRÉS DEL PATI VAM FER LA GRAN FESTA!!! ELS HI VAM DONAR EL NOSTRE REGALET I VAN ESTAR TOTS/ES MOLT CONTENTS!!! DESPRÉS VAM SORTIR AL PATI QUE ENS HAVIEN PREPARAT UN CIRCUIT AMB "AROS", CISTELLES, PILOTES..! VA SER MOLT DIVERTIT! A MÉS, ES VAN SABER ORGANITZAR ELLS SOLS I ES VAN AJUDAR MOLT!
I PER ACABAR LA FESTA, VAM ANAR A LA  SEVA CLASSE QUE ENS HAVIEN PREPARAT JOCS, DIBUIXOS, TEATRES... VA SER UNA ESTONA MOLT ESPECIAL! MOLTÍSSIMES GRÀCIES PER TOT!! HA ESTAT UN PLAER SER ELS VOSTRES AMICS LECTORS!

 


TOTES LES FOTOS:
https://photos.app.goo.gl/GRnVnsTPc4rQmZH53

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CAMP D'APRENENTATGE

Varen passar una experiència inolvidable. Aquí us deixo totes les fotografies que varen fer. Moltes gràcies a tothom, i en especial a Alex p...