dimecres, 10 d’octubre del 2018

COLORS

AQUEST CURS ÉS EL SEGON QUE ELS MESTRES DE LA NOSTRA ESCOLA ES FORMEN EN APRENENTATGE COOPERATIU: COOPERAR PER APRENDRE; APRENDRE PER COOPERAR. I AIXÒ S'HA DE VEURE REFLECTIT EN LES NOSTRES AULES.

PER TANT, HEM COMENÇAT A FER DINÀMIQUES PER TAL DE FOMENTAR LA COHESIÓ DE GRUP I PER CREAR EQUIPS DE TREBALL COOPERATIU, ON APRENDREM A TREBALLAR EN GRUP, D'APRENDRE TOTS ENTRE TOTS, D'AJUDAR-MOS...

PER TAL DE FER ELS EQUIPS DE TREBALL VAM FER UN JOC ON CADA ALUMNE/A TENIA UN GOMET AL FRONT PERÒ NO SABIA DE QUIN COLOR ERA. LA FINALITAT ERA ACONSEGUIR JUNTAR-SE PER GRUPS SEGONS EL SEU COLOR DE GOMET, AJUDANT-SE UNS ALS ALTRES. S'HO VAN PASSAR D'ALLÒ MES BÉ INTENTANT ESBRINAR DE QUIN COLOR ERA EL SEU GOMET!!!

I D'AQUESTA MANERA VAM CREAR ELS EQUIPS DE TREBALL COOPERATIU, QUE ES MANTINDRAN EN UN PRINCIPI DURANT TOT EL TRIMESTRE I QUE UTILITZAREM PER FER DIFERENTS DINÀMIQUES, TREBALL D'AULA...UNA VEGADA QUE ELS EQUIPS VAN ESTAR FETS, ES VAN SEURE PER GRUPS I HAVIEN DE POSAR EL NOM DE CADA UN DELS MEMBRES AL PAPER AMB EL COLOR DEL SEU GOMET. ENTRE ELLS S'HAVIEN D'AJUDAR I BUSCAR MANERES PERQUÈ TOTS ELS NOMS ESTIGUESSIN AL FULL.


https://photos.app.goo.gl/hxyTu9KccvBinQVi9

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ANEM EN BICICLETA

Aquesta setmana hem tingut DIA SOBRE RODES i ens ha tocat les bicicletes. Ha estat genial. Gràcies Vicent per les fotografies que aquí us d...