dilluns, 12 de novembre del 2018

EN MARC ENS AJUDA

PER ACABAR D'ACLARIR UNA MICA ON VIVIM, EN MARC, EL GERMÀ GRAN DE VICTOR I ÈRIC ENS HA VINGUT A EXPLICAR UNA COSA QUE ENS HAVÍEN PORTAT DE CASA...

AL PRINCIPI NO SABÍEM MOLT BÉ QUE ERA, PERÒ DESPRÉS ALGUNS NENS/ES HAN COMENÇAT A PARLAR DE QUÈ PODIA SER UN PLANETA. EN MARC HA APROFITAT PER EXPLICAR-MOS QUE ÉS UNA BOLLA DEL MÓN QUE ES DIU LA TERRA. ENS HA ENSENYAT ON ÉS ESPANYA I ON ERA EIVISSA I QUE A LA TERRA HI HA MOLTA AIGUA I DIFERENTS CONTINENTS.

ENS HA COSTAT UNA MICA FER-MOS A LA IDEA DE QUÈ VIVIM A UNA BOLLA, RODONA, QUE GIRA I QUE NO ENS CAIEM... HI HA MOLTES PREGUNTES PER RESPONDRE PERÒ ANAM PER BON CAMÍ! JA SABEM QUE NOSALTRES TAMBÉ VIVIM A UN PLANETA I QUE AQUEST ES DIU TERRA.
A MÉS, DESPRÉS DE L'EXPLICACIÓ D'EN MARC HEM INTENTAT VISUALITZAR UNA MICA COM POT SER AIXÒ DE QUÈ VIVIM A UN PLANETA I HEM UTILITZAT LA PANTALLA DIGITAL QUE TENIM A LA CLASSE. HEM BUSCAT A GOOGLE MAPS ON ERA LA NOSTRA ESCOLA I A POC A POC ENS HEM ANAT ALLUNYANT FINS QUE HA SORTIT L'ESFERA DEL NOSTRE PLANETA. HEM ESTAT BUSCANT DIFERENTS LLOCS QUE CONEIXEM COM ARA PARÍS, MADRID O MARROC I TOTS HAN SORTIT AL PLANETA!!! HA ESTAT MOLT INTERESSANT! A MÉS, LES IMATGES COINCIDIEN AMB LES FOTOS QUE ENS VA PORTAR ANDREA DE CASA SOBRE ALLÀ ON VIVIM.


https://photos.app.goo.gl/ZKaMiXMAdrHac8mu7

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ANEM EN BICICLETA

Aquesta setmana hem tingut DIA SOBRE RODES i ens ha tocat les bicicletes. Ha estat genial. Gràcies Vicent per les fotografies que aquí us d...