dijous, 20 de desembre del 2018

EL NADAL

DURANT AQUESTES DARRERES SETMANES DE TRIMESTRE L'ESCOLA S'HA FICAT DE PLE AMB EL NADAL I HEM DUIT A TERME DIFERENTS ACTIVITATS NADALENQUES:

- TALLERS DE DECORACIÓ DE NADAL: TOT EL CENTRE VA FER DIFERENTS TALLERS DE NADAL: UN ARBRE, PAPA NOEL, CORTINES DE NEU, PHOTOCALL NADALENC MAQUILLATGE,... ON TOTS ELS INFANTS DEL CENTRE ES VAN MESCLAR PER FER-LOS. VA SER GENIAL!


- TALLERS DE PARES A INFANTIL: AMB L'AJUDA DE LES FAMÍLIES VA, DUR A TERME 4 TALLERS DIFERENTS. LES PORTADES DE LES FEINETES, TALLER DE CUINA, LES POSTALS I TALLER DE DECORACIÓ DE NADAL. MOLTES GRÀCIES A TOTS/ES ELS AJUDANTS!!!
- CARTA ALS REIS: QUÈ HI HA MÉS MOTIVADOR PER ALS INFANTS QUE FER LA CARTA ALS REIS? APROFITANT AQUEST FET, HEM FET LA NOSTRA CARTA ALS REIS. HEM RETALLAT I ESCRIT ALLÒ QUE VOLEM QUE ENS PORTIN!!


-SORTIDA AL CINEMA: ENGUANY LA PEL·LÍCULA EN CATALÀ QUE HEM ANAT A VEURE HA ESTAT SMALLFOOT! ENS HA ENCANTAT!


-SORTIDA A CORREUS: JA TENÍEM LA CARTA FETA, PERÒ FALTAVA EL MÉS IMPORTANT! FER L'ENTREGA!! AVUI HEM ANAT A CORREUS A ENTREGAR-LA A LA BÚSTIA REAL.JA ESTAM PREPARATS/DES PER AL NADAL!A MÉS, ENS HEM ANAT FENT FOTOS PER FELICITAR-VOS LES FESTES, QUE PODEU TROBAR AL SEGÜENT ENLLAÇ:

https://photos.app.goo.gl/Yuwab7aWkWt8M4o7A

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CAMP D'APRENENTATGE

Varen passar una experiència inolvidable. Aquí us deixo totes les fotografies que varen fer. Moltes gràcies a tothom, i en especial a Alex p...