dilluns, 21 de gener del 2019

ANDREA I IVAN ENS EXPLIQUEN EL SISTEMA SOLAR

BON DIA!! AVUI HEM COMENÇAT LA SETMANA CONTINUANT AMB EL NOSTRE PROJECTE,I HEM TENGUT UN AJUDANT MOLT ESPECIAL! N'ANDREA HA ANAT A BUSCAR AL SEU GERMÀ IVÁN DE TERCER PERQUÈ ENS EXPLICASSIN EL SISTEMA SOLAR.

ANDREA I IVAN ENS HAN ENSENYAT UNA IMATGE DEL SISTEMA SOLARI ENS HAN EXPLICAT ELS NOMS DELS DIFERENTS PLANETES,LA SEVA MIDA, ALGUNA CARACTERÍSTICA... HO HAN FET GENIAL!COM QUE HEM TENGUT MOLTA INFORMACIÓ MOLT ABSTRACTE SOBRE ELS PLANETES I COM ESTAN COL·LOCATS, HEM INTENTAT FER ENTRE TOTS UN "SIMULACRE" DEL SISTEMA SOLAR. DE MANERA VOLUNTÀRIA,ALGUNS INFANTS HAN FET DE PLANETA.HEM ESCRIT ENTRE TOTS EL NOM I ENS HEM COL·LOCAT PER ORDRE SEGONS A SEVA PROXIMITAT AL SOL. A MÉS, TAMBÉ HEM FET COMPARACIONS JA QUE SABEM QUE HI HA UN PLANETA QUE ÉS EL MÉS PETIT I UN ALTRE QUE ÉS EL MÉS GRAN, AIXÍ QUE HEM HAGUT DE MIRAR QUINS NENS/ES EREN ELS MÉS ALTS I QUINS ELS MÉS BAIXOS!!!

https://photos.app.goo.gl/ZKaMiXMAdrHac8mu7

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ANEM EN BICICLETA

Aquesta setmana hem tingut DIA SOBRE RODES i ens ha tocat les bicicletes. Ha estat genial. Gràcies Vicent per les fotografies que aquí us d...