dimecres, 13 de febrer del 2019

LA NOSTRA MAQUETA DEL SISTEMA SOLAR

JA HEM ACABAT DE VEURE ALGUNES CARACTERÍSTIQUES DE CADA PLANETA DEL SISTEMA SOLAR!

ARA QUE JA SABEM COSES DE CADA PLANETA, ENS TOCA TORNAR AL CONCEPTE GLOBAL DE SISTEMA SOLAR I PARLAR DE DISTÀNCIES, NÚMERO DE PLANETES, MIDES...

EL PRIMER QUE HEM FET HA ESTAT MIRAR TOTES LES BOLLES BLANQUES QUE TENÍEM. HI HAVIA MOLTES I DE DIFERENTS TAMANYS! PERÒ, REALMENT, NECESSITÀVEM TANTES BOLLES? HEM RECORDAT QUE HI HA 8 PLANETES I 1 SOL, AIXÍ QUE 8+1= 9. NECESSITAM 9 BOLLES!

AL PRINCIPI HEM PARLAT DE POSAR-NE MÉS, PERÒ COM MÉS BOLLES POSÀVEM, MÉS HI HAVIA, I NOLTROS VOLIEM MENYS. HEM PARLAT DE LO QUE ÉS MÉS I MENYS I QUÈ HAVÍEM DE FER PERQUÈ HAGUÉS MENYS BOLLES: POSAR O LLEVAR? AL FINAL HEM VIST QUE SI TREIEM 3 BOLLES ENS SORTIEN 9. HEM FET UNA RESTA!

ARA JA TENIEM LES 9 ESFERES, PERÒ, QUINA ES CADA UNA? POC A POC HEM ANAT RECORDAT LES CARACTERÍSTIQUES DE CADA PLANETA I HEM ANAT DESCARTANT: EL SOL ERA LA BOLLA MÉS GRAN, MERCURI LA MÉS PETITA. NECESSITÀVEM UNA ALTRA GRAN PER JÚPITER... I AIXÍ FINS QUE CADA BOLLA HA TENGUT NOM.

UNA VEGADA COL·LOCATS ELS PLANETES, HEM INTENTAT POSAR-LI EL COLOR QUE LI TOCA RECORDANT TOTS ELS VÍDEOS QUE HEM ESTAT MIRANT AQUESTS DIES.. LA NOSTRA MAQUETA COMENÇA A AGAFAR FORMA!! A VEURE QUAN LA MONTEM QUINS NOUS PROBLEMES HEM DE RESOLDRE!


 Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

TALLER PLANTA I MENJA

Avui ha vingut Juanjo a fer un taller ja que aquest any ens hem quedat sense hort. Ha estat molt enrequidor perque ha explicat moltes coses...