divendres, 29 de gener del 2021

Dia de la Pau - 30 de gener

 El dia 30 de gener és el Dia de la Pau i, per commemorar-ho, hem estat treballant activitats molt diverses al llarg de la setmana relacionades amb aquest dia tan especial:

* Hem conegut la guanyadora del Premi Nobel de la Pau més jove: Malala Yousafzai. La seva història ens ha impactat (especialment el fet que a Pakistan no podia anar a la l'escola, només pel fet de ser una nena). Ha donat peu a grans reflexions, que al final podem resumir en que tenim sort que al món hi ha persones com ella, que lluiten per aconseguir un món millor. 

Ens quedem amb la seva frase: 

"Un nen, un mestre, un llibre i un llapis poden canviar el món."
* De manera col·laborativa, tota l'escola hem creat un supermural, que ens pregunta "En quin món ens estimem més viure?" i... si mireu les fotos, veureu que ho tenim ben clar!!!!


 

* Hem parlat dels símbols de la pau, que n'hi ha diferents i hem fet un petit punt de llibre, amb un d'ells, el colom. Aquest punt de llibre que ens va molt bé ara que cada vegada llegim més :).


* Per últim, hem treballat el curt "Cadena de favores", que us mostro aquí baix, i hem fet la nostra pròpia cadena de favors amb els companys del pis de baix (els altres dos grups de 1r i 2n i un grup de 3r i 4t). Ens ha ensenyat que si fem coses bones, també en rebrem. Al final estem tots units!Si us hi fixeu bé, trobareu qui és la primera persona i...qui és l'última!!! Totes les coses bones ens tornen! 
Aquí us deixo la nostra cadena de favors :D.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CAMP D'APRENENTATGE

Varen passar una experiència inolvidable. Aquí us deixo totes les fotografies que varen fer. Moltes gràcies a tothom, i en especial a Alex p...