divendres, 12 de febrer del 2021

Carnaval, carnaval...

uina setmana més intensa!!!! Tot i que hem estat uns dies histèrics preparant les disfresses a casa, pensant que portaríem al dia següent... Hem sobreviscut a la setmana de Carnaval!! Voleu veure què hem fet cada dia?

Dilluns: 

El rei Carnestoltes ens ha demanat que portem alguna cosa al cap o un pentinat divertit. N'hi ha per tots els gustos: diademes, barrets, cap pintats... Divertidíssims!









Dimarts:

El rei Carnestoltes ens ha demanat que portem alguna cosa al cap i al cos; els complements d'avui eren moooolt guais.













Dimecres:

El rei Carnestoltes ens ha demanat que portem alguna cosa al cap, al cos i al coll. GUAPOS!!!









Dijous:

Avui ha estat fàcil arribar a l'escola, perquè el rei Carnestoltes ens ha fet venir en pijama! No podeu imaginar com anàvem de còmodes, era com estar a casa, quasi ens quedem adormits! I, per esmorzar, hem fet truitada de dijous llarder (nyaaaam).




























Divendres:

El divendres, per despedir el Carnaval, hem portat de casa la nostra disfressa. No podien estar més guapos! 

Hem aprofitat per fer una petita festa i desfilada al pati i així els altres companys de 1r i 2n ens han pogut veure i hem compartit una estona junts, encara que hagi estat a la distància. Donem per finalitzada la setmana de les disfresses, de creure que som personatges del cinema o dels contes. Crec que ens costarà tornar dilluns sense tot aquest ambient!!!







































 


















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

QUÈ TREBALLAREM AQUEST 3r TRIMESTRE?

Aquí teniu un quadre amb els principals sabers que hem començat a treballar aquest 3r trimestre per tal que pugueu dur un seguiment i els pu...