divendres, 28 de maig del 2021

Sortida al Parc Marià Villangómez

No se m'acut una manera millor de conèixer la flora d'Eivissa, que coneixent les plantes de primera mà. 

Per això, aquesta sortida emmarcada dins el projecte Eivissa ha estat, a més de divertida, interessantíssima! Hem anat caminant al parc, allà hem tingut temps de jugar i després de fer una gimcana per trobar les diferents plantes que podem veure a la nostra illa. 

Per fer aquesta gimcana hem treballat en grups cooperatius i sempre recordant que cap membre del grup podia quedar-se sol (això és el que més els hi ha costat, perquè els hi podia la pressa per trobar totes les plantes!). Havien de buscar les plantes que tenien preparades al full per tot el parc i quan la trobaven havien d'enganxar un gomet. Després hem passejat per comprovar cada una on era... Hem après molt!

Des d'aquí li vull donar les gràcies a les companyes dels altres grups de 1r i 2n, Ester i Almudena, i la mestra de religió, na Carmen, per la companyia, l'ajuda i la bona predisposició per tot SEMPRE!! Som un gran equip!

Tot i que al principi hem patit per si plouria... Ha estat un dia fantàstic!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ANEM EN BICICLETA

Aquesta setmana hem tingut DIA SOBRE RODES i ens ha tocat les bicicletes. Ha estat genial. Gràcies Vicent per les fotografies que aquí us d...