diumenge, 20 de novembre del 2022

UNA VISITA MOLT ESPECIAL!!

Estimades famílies,

Aquesta setmana hem rebut una visita molt especial, un membre de la policia local d'Eivissa ha vingut a la nostra aula. Es tracta de la meva germana, Débora, que molt amable va accedir a la nostra invitació.

Com ja sabeu a la nostra classe estem treballant per millorar el nostre clima d'aula amb diferents estratègies que ens poden ajudar a millorar els nostres objectius setmanals.

Durant la setmana pasada, un d'aquestos objectius va ser  poder tenir un to de veu més fluix sense cridar ni alçar la veu. 

El bon dia és un espai a on la classe de Grifyndor estableix moltes converses, propostes i activitats que posem en comú. Una d'elles va ser poder mesurar-nos el nostre volum de veus...

A partir d'aqui varem sol.licitat la visita d'un membre de la policia local perquè, amb la seva ajuda i amb un aparat per mesurar el so, ens ajudàs a millorar el nostre propòsit.

Mirau que bé va anar la visita...









MOLTÍSSIMES GRÀCIES PER LA TEVA VISITA I PER LA TEVA AJUDA DÉBORA,
T'ESPEREM AVIAT!!💗😉


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DIA DEL LLIBRE. SANT JORDI

Avui, 23 d'abril DIA INTERNACIONAL DEL LLIBRE ho hem celebrat en la nostra escola. Ha vingut la meva mare a contar un conte i unes canç...