dissabte, 21 de gener del 2023

HEM INICIAT UN NOU TRIMESTRE!!!


Estimades famílies,

Hem iniciat un nou trimestre junts amb una programació plena d’activitats i propostes amb les que, estic segura, que els infants de la classe de Harry Potter gaudiran moltíssim.


Durant aquesta setmana hem continuat les nostres sessions de Snappets, una manera lúdica i didàctica de treballar els sabers de les diferents llengües.

Aqui teniu una mostra…







A més, hem iniciat una activitat que els agrada molt, els Escacs. La realitzaran cada divendres amb un petit grup d’infants a l’espai de la biblioteca amb l’ajuda d’en Juan. Els encanta!!!

Mirau les seves caretes…



A més a més, hem posat en marxa un nou projecte de treball: El nostre mon.

A partir d' una votació, els infants han volgut enriquir-se i conèixer un poc més la nostra cultura, el nostre mon, a on vivim…comença una nova aventura per nosaltres!!





I per acabar amb aquest bon inici de trimestres, hem retomat les trobades amb els Apadrinats de la classe de tres anys. En aquesta ocasió hem compartir una estoneta de lectura amb el més petits.
Ha estat una sessió molt profitosa i enriquidora..
Us deix una mostra dels moments compartits...











Seguirem treballant per donar vida a la nostra vida d'aula d'una manera molt lúdica, divertida i significativa.

Una forta abraçada,
Olga😊







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DIA DE LA DONA

La setmana passada van celebrar el 8M, ho varen fer a nivell de classe mirant uns vídeos, converses, fent uns posters, ... i entre tota l...