dissabte, 4 de febrer del 2023

PROJECTE DE TREBALL: CONEIXEM EL NOSTRE MÓN???

Hola famílies,

Com ja sabeu, a la nostra vida d’aula hem iniciat un nou projecte de treball que ens està servint per endinsar-nos en el coneixement del nostre entorn, a on vivim,... i a on anirem adquirint nous sabers i aprenentatge relaccionats amb el nostre mon.


Les primeres premises que han sorgir per part dels infants es conèixer la situació de la nostra illa, el nostre municipi i el nostre mon. Per això, varem crear un taller, amb la col.laboracio de les nostre famílies, per elaborar un globo terraqui i poder així conèixer els continents, els oceans i les característiques a nivell geogràfic que ens envolten.


El taller de pares va ser tot un èxit, rialles, treball, compatir…va donar lloc a la creació d’uns globos terràquis fantàstics.
















A partir d’aquí, el nostre camí s’ha iniciat en el recorregut per la nostra geografia territorial per arribar a les nostres illes. La creació de mapes gegants, ens han donat una visió més ample del notre territori.







Vull compartir amb vosaltres les nostres propostes que hem desenvolupat fins ara en el nostre projecte, la nostra aula està plena d’evidències dels nostres aprenentatges.

Mirau que com està quedant…us agrada???











Seguim treballant en el nostre projecte...
Amb molta estima,
Olga😊



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DIA DE LA DONA

La setmana passada van celebrar el 8M, ho varen fer a nivell de classe mirant uns vídeos, converses, fent uns posters, ... i entre tota l...