divendres, 12 de març del 2021

Els grans xefs

Quan havíem de començar a treballar les receptes, no ens podíem imaginar que acabaria essent una tasca tan enriquidora per tots. Ens ha encantat!!!!

Partint de la lectura de receptes, n'hem escrit, hem parlat dels seus ingredients, d'allò que és saludable i el que no ho és tant... I, finalment, no puc més que agrair la col·laboració de totes les famílies per ajudar-nos en aquest projecte fent una recepta a casa vostra. 

Han gaudit tant ells preparant-ho tot, com nosaltres a classe amb la seva cara d'il·lusió mostrant els vídeos als companys. Quin orgull tenien!

Aquí teniu el nostre "Racó dels grans xefs", on hi ha primers plats, segons i postres. Tenim de tot i suuuuuuper ben explicat!
















Com a "festa" final d'aquest projecte, hem portat a la pràctica a classe una recepta de les que havíeu fet a casa. No s'ho podien creure! Hem fet un "mugcake" i ens ha quedat millor del que esperava (soc fatal a la cuina, perdó). Hem estat grans xefs per un dia :). Si mireu les fotos, veureu que hi ha una on us deixo una de la quantitat de cada ingredient, per si ho voleu provar a casa.

Ha estat un dia divertidíssim, però tan esgotador que... sort que és divendres!  Bon cap de setmana!








































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DIA DEL LLIBRE. SANT JORDI

Avui, 23 d'abril DIA INTERNACIONAL DEL LLIBRE ho hem celebrat en la nostra escola. Ha vingut la meva mare a contar un conte i unes canç...