dimarts, 2 de març del 2021

Projecte els invents

 Gràcies, gràcies i mil gràcies!

La setmana passada vàrem unir el foment de l'expressió oral en català ("El minut", que ja havíem treballat durant el primer trimestre) amb el projecte dels invents i gràcies a les famílies ha estat un superèxit!

Cada alumne havia de pensar a casa en un invent que li agradés i després havia de preparar una petita presentació oral per parlar d'ell als seus companys i companyes. M'hagués agradat que es pogués mostrar la cara d'entusiasme dels oients, ben atents (perquè els que presentaven, tenien cara de nervis, pobres).

Els nens i nenes han estat superfeliços de poder mostrar als companys les seves presentacions tan ben fetes i ha quedat tan mono, que ho hem penjat al nostre mural dels "Invents".

En aquest mural veureu que tenim altres invents que hem treballat com el braille, l'avió, la brúixola...

Per cert, no penseu que només passen vergonya i fan la presentació ells... Jo també vaig portar el meu "invent": un mussol que aguanta les ulleres (la utilitat d'aquest mussol només l'entendreu els que porteu ulleres!).

Ha estat una activitat suuuuuperinteressant, que ens ha ajudat a aprendre molt i agafar més confiança per parlar en públic. Entre tots fem un gran equip!!! 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ANEM EN BICICLETA

Aquesta setmana hem tingut DIA SOBRE RODES i ens ha tocat les bicicletes. Ha estat genial. Gràcies Vicent per les fotografies que aquí us d...