dimarts, 5 de març del 2019

UN CARNAVAL DE PEL·LÍCULA

AQUESTS DARRERS DIES A L'ESCOLA HAN PASSAT COSES EXTRANYES... DE SOBRE HAN APAREGUT A LA CLASSE PIRATES, PRINCESES, COCODRILS, BALLARINES... DE TOT TIPUS, I ÉS A QUE A LA NOSTRA ESCOLA HEM CELEBRAT CARNAVAL!

EL PASSAT DILLUNS TOTS I TOTES HAVÍEM DE VENIR A L'ESCOLA AMB UN COMPLEMENT AL CAP, I EL DIMARTS AMB UNA COSA AL CAP I UNA COSA AL COLL, ESTAVEN TOTS GUAPISSIMS/ES!


I EL DIMECRES VA SER EL GRAN DIA! DURANT LA SETMANA ANTERIOR, I GRÀCIES A L'AJUDA DE MAMÀS DE LA CLASSE, VAM FER LES NOESTRES DISFRESSES DELS PICAPEDRA. DIMECRES AL MATÍ VAM SORTIR AL PATI A ESMORZAR TOTA L'ESCOLA D'ENTREPANS DE TRUITA I VAM FER PATI TOTS JUNTS. DESPRÉS VAM ENTRAR A LA CLASSE PER VESTIR-MOS I PREPARAR-MOS PER LA RÚA I LA FESTA DE CARNAVAL!!!
ESTÀVEM MOLT CONTENS I EMOCIONATS, VA QUEDAR GENIAL! GRÀCIES FAMÍLIES PER PARTICIPAR A LA FESTA!
I JA PER ACABAR AMB EL CARNAVAL I DESPRÉS DEL PONT, EL DIMARTS VAM PODEM VENIR DISFRESSATS DEL QUÈ CADA UN VOLIA!! ENS VAM AJUNTAR PRINCESES, CAVALLERS, SUPERHEROIS, I DE TOT TIPUS DE DISFRESSES! I TOTS JUNTS VAM FER UN ESMORZAR I UNA FESTA DE CARNAVAL!! ENS HO VAM PASSAR MOLT MOLT BÉ!!

https://photos.app.goo.gl/TU65aswk6BSWcLSR9

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CAMP D'APRENENTATGE

Varen passar una experiència inolvidable. Aquí us deixo totes les fotografies que varen fer. Moltes gràcies a tothom, i en especial a Alex p...