dimecres, 23 d’octubre del 2019

TREBALLAM DE MANERA SIGNIFICATIVA

Famílies, educació infantil és una etapa meravellosa on l'aprenentatge sempre es basa a través dels interessos i inquietuds dels infants. Per això, a vegades surten coses que no tenies programades ni previstes, però que són molt interessants i molt profitoses , com va passar l'altre dia a la classe del mar.

Tot va sorgir a través d'una conversa en l'assemblea. Aquest moment és un dels més importants del dia, ja que ells poden manifestar tot el que volen.
I tenim un membre de la classe que és molt fanàtic de les pizzes. Li encanten i va dir que la seva mare havia fet una pizza de tonyina per sopar.
Arrel d'això, un altre membre de la classe va dir:  "Pues mi padre es cocinero, sabe mucho y hace una comida riquísima, como las berenjenas". I ja va començar la conversació, una nena de la classe, li va preguntar: ¿Por qué no viene como en cuatro años y hace algo con nosotros?.

Així que jo vaig aprofitar aquest moment, per treballar un poc la lecto-escriptura de forma motivadora per a ells. I vàrem decidir escriure-li una carta entre tots.






El resultat final és aquest.

Tot el contingut d'aquesta carta va ser realitzat per a ells. Per això, com podeu veure, ni les preguntes estan del tot ben formulades, ni algunes grafies són correctes. Però el més important és que és una carta d'ells, feta amb molta cura i amb molta il·lusió.


I sabeu què? Ja tenim resposta. Què passarà? Pròximament...

4 comentaris:

  1. 👏👏👏👏 que ilusión recibir esta carta en casa!!!

    ResponElimina
  2. Ilusión máxima!!! Nos lo pasaremos súper!!! Eso si.. terminaremos con olor a pescado.. jejeje

    ResponElimina
  3. Quina bona iniciativa....són uns cracks....Damian yo tb quiero ir ajajjsajj

    ResponElimina

DIA DE LA DONA

La setmana passada van celebrar el 8M, ho varen fer a nivell de classe mirant uns vídeos, converses, fent uns posters, ... i entre tota l...