dijous, 20 de febrer del 2020

DIJOUS DE CARNAVAL

Carnaval, carnaval... Ja ha arribat el dia. Avui, famílies, hem tingut un dia del més completet. Primer hem realitzat la tradicional truitada. En aquest cas, han vingut els nostres companys de tercer a acompanyar-nos en el pati de majors.(Per qüestions de drets d'imatge no puc compartir moltes imatges d'aquest moment, ja que desconec si tenen autoritzacions o no). Però vos puc garantir que hem tingut un esmorzar molt agradable.

Després hem estat avui compartint pati també amb els grans... Fins que ha arribat el moment per preparar-nos per la nostra rúa.
Ahh, durant aquest moment també hem tingut una visita molt especial. Na Teresa no s'ha volgut perdre aquest dia i ha vingut a visitar-nos amb la seva filla, na Júlia.

I a les 12.45 ha començat la nostra desfilada pel carrer. Mirau el resultat final...

Podíem anar més graciosos?

La veritat és que s´han portat súper i han caminat com uns campions, inclòs alguns han ballat durant el recorregut...
Per descomptat, moltes gràcies a les famílies que ens han acompanyat i a les famílies una altra vegada que van participar a la confecció d'aquestes disfresses. Varen quedar precioses!

Com sempre, aquí teniu les imatges del dia. Esper que sigui un gran record.
https://photos.app.goo.gl/5rXT1vE9JM9rPkhz5

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DIA DE LA DONA

La setmana passada van celebrar el 8M, ho varen fer a nivell de classe mirant uns vídeos, converses, fent uns posters, ... i entre tota l...