dimecres, 26 de febrer del 2020

PRIMERS AUXILIS

Avui, famílies, hem tingut una sorpresa. I és que en la classe de 4 anys ha muntat el racó dels metges i ha vingut una ambulància i uns tècnics a fer-lis una "masterclass" a la seva classe, gràcies a una mamá que treballa en la Creu Roja.



Però ,com ja sabeu, la classe del mar s'apunta a tot, i més tenint en compte que no havíem de sortir del centre, així que també hem aprofitat i hem tingut el nostre moment.

Una mini classe de primers auxilis mai està de més i són coses importants que mai sabem si ho tindran que aplicar alguna vegada en la seva vida (esperem que no).
Hem après algunes coses com la posició de seguretat, RCP, maniobra de Heimlich, a immobilitzar en cas d'accident...

No podeu imaginar com estaven d'emocionats. Tots volien ser pacients, reanimadors, ... En Renzo i na Laura han tingut molta paciència. Ha estat molt divertit i a la vegada súper instructiu. Només per això ha valgut la pena.

Moltíssimes gràcies a la classe de 4 anys i a n'Olga per oferir-nos aquesta possibilitat tant enriquidora i a na Laura, mama de na Inés per fer-ho possible.

Aquí teniu les imatges que vos promet que no tenen desperdici:
https://photos.app.goo.gl/sPrpoRE4fDAnp9mt8


1 comentari:

DIA DE LA DONA

La setmana passada van celebrar el 8M, ho varen fer a nivell de classe mirant uns vídeos, converses, fent uns posters, ... i entre tota l...