diumenge, 25 d’abril del 2021

23 d'abril - Feliç Sant Jordi

El dia 23 d'abril és un dia molt especial, perquè celebrem Sant Jordi i el Dia del llibre (aniversari de la mort de Cervantes i Shakespeare, el mateix any!!).


Al llarg de la setmana hem fet diferents activitats per commemorar un dia tan especial:


Bloc de notes

Aprofitant que a castellà estem treballant "la nota", hem fet un senzill i moníssim drac de Sant Jordi imantat per poder penjar al frigorífic les nostres notes. Una manualitat moooolt útil!







El Quijote

Després de llegir la història (adaptada per nens) de les aventures de Don Quijote de la Mancha, que va viure tantes aventures en la seva imaginació, hem col·laborat amb els altres grups de 1r i 2n B, per escriure i donar a conèixer a la resta de companys de l'escola aquesta història tan divertida!











La llegenda de Sant Jordi

Al llarg de tota la setmana, una pàgina cada dia, hem creat la nostra pròpia llegenda de Sant Jordi. Un llibre amb il·lustracions úniques, que ha fet cada alumne. Ha quedat preciós i serà un gran record de com esforçant-se aconsegueixen grans obres.






Conte per als companys d'infantil

Entre tots, ens hem esforçat per llegir un conte als nens i nenes d'infantil: "El peix irisat". Ha estat molt divertit gravar-nos, tot i que ens ha costat amb la mascareta. Esperem que els hi hagi agradat tant com a nosaltres ens ha agradat fer-ho!!! 

Aquest conte, a més d'entretingut, ens ajuda a treballar els valors com l'amistat o la felicitat de compartir amb els altres. En acabar el conte, tots (petits i grans) hem pogut pintar i decorar el nostre peix irisat amb les seves escates de colors i brillants. Una experiència super enriquidora!!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DIA DE LA DONA

La setmana passada van celebrar el 8M, ho varen fer a nivell de classe mirant uns vídeos, converses, fent uns posters, ... i entre tota l...