dilluns, 5 d’abril del 2021

Primavera

 La darrera setmana del trimestre vàrem fer diferents activitats relacionades amb la primavera i la veritat és que van ser uns dies molt entretinguts i divertits. És una estació que ens encanta!! I és que ja se sap que "la primavera la sang altera" :)


Festa Flower Power:

Quina festa i quines disfresses! Us he de donar les gràcies, perquè no podien estar més autèntics!!!! La festa d'inici de la primavera ha estat divertidíssima!

























* Mural de la primavera

No se'ns acudeix millor manera de representar la primavera que amb flors, que tant ens agraden. 

Amb la base d'una ampolla de refresc vàrem fer aquestes precioses flors de primavera. Per acabar de decorar el mural, vàrem pintar amb una esponja fent forma de papallones... La primavera està en l'aire!




* Dent de lleó

Hem descobert que el dent de lleó, a més de ser molt habitual al nostre paisatge, té una superstició darrera: es diu que quan trobes un dent de lleó has de pensar un desig i bufar-la (com les espelmes dels aniversaris) i, si volen tots els pètals, el desig es compleix. Us mostrem els nostres desitjos, que esperem que es compleixin!!!









Conillets de pasta de sal

Suposo que ja teniu a casa els conillets (alguns més sencers i altres no tant) que vàrem fer amb pasta de sal. La part més important d'aquesta manualitat consistia en treballar la pasta de sal, que és com un tipus de plastilina casolana, i ens ajuda a reforçar la motricitat. 

En primer lloc, us deixo la recepta, perquè tots volien fer-la a casa, i la veritat és que és molt senzilla de fer!

Pasta de sal:

- Un got de farina

- Mig got de sal

- Mig got d'aigua

Aquí podeu veure com ho hem treballat per fer els conillets. Feia un poc de fàstic quan començàvem a manipular la pasta, però després era molt divertit!

































 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

QUÈ TREBALLAREM AQUEST 3r TRIMESTRE?

Aquí teniu un quadre amb els principals sabers que hem començat a treballar aquest 3r trimestre per tal que pugueu dur un seguiment i els pu...