dissabte, 10 de setembre del 2022

COMENÇA UN NOU CURS!!!!

Bon dia famílies,

Començo a escriure en aquest canal de comunicación, que a partir d’ara formarà part de tot un camí que iniciem junts.

Un nou curs comença ple d’alegria, entusiasme i molta, molta il·lusió….

Il·lusió i ganes són les meves de compartir amb vosaltres lo que és per jo, una primera experiència a primària.


I per iniciar el nostre recorregut junts ho hem fet amb una primera presa de contacte per conèixer-nos més en la nostra primera reunió de curs. En ella, he volgut fet una dinàmica de grup per tal establir més vincles de cohesió de grup a més de donar un caire divertit a la nostra reunió.

La dinàmica es diu: La teranyina. A partir de la pregunta que vaig llançar: què esperes pel teu fill/a d'aquest curs de tercer de primària???...els pares i mares assitents varen expressar tots els seus desitjos pels seus infants.

Mirau alguns dels moments que varen compartir amb les famílies…que divertit ha estat!!Us deixo algunes informacions transmeses a la reunió que seràn del vostre interès per tot el curs:

LA NOSTRA VIDA D'AULA


CALENDARI ESCOLAR


ORGANITZACIÓ HORARIA


Moltes gràcies a tots per la vostra assitència i les vostres paraules de carinyo!!!

I per acabar, vull ensenyar-vos a tots els companys/es que formaran part del nostre recorregut i que estaran amb els vostres fills/es durant aquest camí que comencem...BENVINGUTS A UN NOU CURS, 
BENVINGUTS A 3r DE PRIMÀRIA!!!!!

Una forta abraçada,
Olga.😊

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CAMP D'APRENENTATGE

Varen passar una experiència inolvidable. Aquí us deixo totes les fotografies que varen fer. Moltes gràcies a tothom, i en especial a Alex p...