diumenge, 4 de desembre del 2022

PROJECTE DE TREBALL: LES PLANTES

Estimades famílies,

Aquesta setmana, en una de les sessions d'educació física, el nostre company Vicent va programar realitzar una sortida als voltants de l'escola per treballar un quadern de camp a on els alumnes havíem d'especificar els animals, plantes i residus que ens trobaríem.

Aquesta proposta ens va servir per gaudir d'una estona al nostre entorn natural a més de relacionar-ho amb el projecte de treball que estem treballant a la nostra vida d'aula: les plantes.

Aprofitant l'activitat, varem decidir fixar-nos en les plantes, arbustos i àrbres que ens trobaríem a més d'agafar un model de planta, per després, realitzar una activitat a la nostra aula.

Una vegada a la nostra aula, varem exposar tot el que havíem trobat i agafat..arbustos, plantes, àrbres, fulles, flors,...i varem realitzar una activitat que ens serviria pel nostre racó de les plantes: amb tot el material que disposàvem, per grups de treball cooperatiu, varem creat un mosaic per elaborar unes cortines pel nostre racó.

Mirau el procés de les nostres composicions i creacions..
Mirau el resultat, fantàstic veritat!!!!

Ens han quedat precioses..tot uns artístes😊


A més, el nostre racó està cobrant vida perquè cada vegada tenim més  eines per format un gran espai a on poder manipular llibres i aprendre coses. Tot un conjunt de material, entre ells plantes, que ens encarregem de cuidar, regar  i visualitzar cada dia el seu procés de creixement.MOLTÍSSIMES GRÀCIES A TOTES LES FAMÍLIES QUE ESTAN APORTANT DIFERENTS MATERIALS  PER PODER CREAR I FORMAR EL NOSTRE RACÓ DE LES PLANTES!!
😊💗Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

TALLER PLANTA I MENJA

Avui ha vingut Juanjo a fer un taller ja que aquest any ens hem quedat sense hort. Ha estat molt enrequidor perque ha explicat moltes coses...