diumenge, 4 de desembre del 2022

TALLER DE CUINA

Estimades famílies,

Aquesta setmana hem realitzat la darrera sessió del taller de cuina d'aquest trimestre.

En aquesta ocasió, no hem realitzat cap recepta de cuina però hem treballat envers les compres que hem fet durant les diferents sessions. L'objectiu ha estat  comptabilitzar els sous que ens varen gastar a més de realitzar diferents operacions matemàtiques que ens han servit per tancar les comptes de les nostres compres.

També hem vogut realitzar una avaluació final a través d'una dinàmica de treball cooperatiu, la teranyina, a on els infants han expressat de manera col.lectiva com s'han sentit durant totes les sessions.

I per acabar, hen realitzat una autoavaluació de totes les sessions amb diferents preguntes que ens serviran per millorar i seguir treballant per desenvolupar unes sessions enriquidores partint de l'interès dels infants, però sobre tot que siguin unes sessions a on els alumnes, a part d'aprendre, s'ho passin super bé.

Ahh, i tots/es s'han portat un super llibre de totes les receptes que hem realitzat. Els ha encantat!!

Esperem  un segon trimestre, amb un nou grup, ple de sorpreses i més receptes...

Aqui teniu una mostra de les diferents propostes abans comentades...GRÀCIES A TOTS/ES PER LES VOSTRES GANES, IMPLICACIÓ E IL.LUSIÓ!!
PERSONALMENT, M'HO HE PASSAT SUPER BÉ
💗😊Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CAMP D'APRENENTATGE

Varen passar una experiència inolvidable. Aquí us deixo totes les fotografies que varen fer. Moltes gràcies a tothom, i en especial a Alex p...