dilluns, 13 de novembre del 2017

EL MONSTRE DE COLORS

HOLA FAMÍLIES!!! 

A LA CLASSE AQUESTA SETMANA HEM INTRODUÏT EL CONTE: EL MONSTRE DE COLORS. LES EMOCIONS SÓN IMPORTANTS I CAL QUE ES TREBALLIN TANT A L'ESCOLA COM A CASA. L'EDUCACIÓ EMOCIONAL AFECTA EL DESENVOLUPAMENT DELS ALUMNES, JA QUE INCENTIVA LA SEVA MOTIVACIÓ. PREDISPOSA A ACTITUDS POSITIVES, MILLORA LES RELACIONS... 

ÉS IMPORTANT ENSENYAR ALS INFANTS A GESTIONAR LES PRÒPIES EMOCIONS: CONTROLAR LA RÀBIA, CONÈIXER LA POR, ACCEPTAR ELS ERRORS, TENIR EMPATIA, TENIR UNA BONA AUTOESTIMA... LA RELACIÓ AMB ELS ALTRES ÉS ESSENCIAL I CAL QUE AJUDEM ALS NOSTRES INFANTS A FORJAR-SE UNA INTEL·LIGÈNCIA EMOCIONAL. ÉS PER AIXÒ QUE DURANT EL CURS ANIREM TREBALLANT LES DIFERENTS EMOCIONS QUE SORGEIXEN AL CONTE I LES CONTEXTUALITZAREM A L'AULA, PARLANT D'ALLÒ QUE ENS ENFADA, ENS POSA TRISTS O ENS FA POR.

COM JA SABEU HEM COMENÇAT AMB EL MONSTRE VERMELL: LA RÀBIA. A MÉS, HEM APROFITAT PER COMENÇAR AMB AQUEST CONTE JA QUE ÉS EL COLOR DE LA TARDOR I AMB EL QUÈ VAM FER LES ESTAMPACIONS DE LES MAGRANES.

GRÀCIES FAMÍLIES PER FER LA FEINETA SOBRE ALLÒ QUE ELS HI FA POR ALS VOSTRES FILLS/ES. JA US ANIREM CONTANT COM VAN LES NOSTRES EMOCIONS!!

TAMBÉ VOLEM DONAR LES GRÀCIES A OLGA QUE ENS HA FET UN MONSTRE BEN ENFADAT PER PENJAR A LA CLASSE I DIFERENCIAR LES NOSTRES EMOCIONS.
AQUÍ TENIU MÉS FOTOS!
https://photos.app.goo.gl/JEfBXllJPQBCvdli2

"EDUCAR LA MENT SENSE EDUCAR EL COR NO ÉS EDUCACIÓ EN ABSOLUT", ARISTÒTIL.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ANEM EN BICICLETA

Aquesta setmana hem tingut DIA SOBRE RODES i ens ha tocat les bicicletes. Ha estat genial. Gràcies Vicent per les fotografies que aquí us d...