dissabte, 25 de novembre del 2017

EL PROTAGONISTA DE LA SETMANA: LUCA

COM CADA DIVENDRES, AHIR VAM TENIR UNA VISITA MOLT ESPECIAL A LA CLASSE: ELS PAPÀS DE LUCA VAN VENIR A EXPLICAR-MOS COSES DE QUAN LUCA ERA PETIT!

PRIMER ENS VA ACOMPANYAR EL PAPÀ DE LUCA, QUE ENS HA ENSENYAR COSETES DE QUAN LUCA ERA PETIT: LA SEVA ROBA, CALCETINS, EL PELUIX QUE UTILITZA LUCA PER DORMIR... A MÉS, ENS VA DONAR UNA PISTA DE L'ACTIVITAT QUE ENS HAVÍEN PREPARAT: LUCA ES VA VESTIR DE CUINER!!TAMÉ ENS VAN ENSENYAR FOTOS DE QUAN LUCA ERA PETIT I DE LA SEVA FAMÍLIA I ENS VA EXPLICAR QUE TÉ UN CA QUE ES DIU TANGO.


PER CONTINUAR AMB LES PISTES DE L'ACTIVITAT, EL PAPÀ DE LUCA ENS VA POSAR UN VÍDEO QUE ES VEIA A LUCA AMB UN ANY I MIG QUE CUINAVA... QUINA ACTIVITAT ENS TENIA PREPARADA?


JUST A TEMPS VA ARRIBAR LA MAMÀ DE LUCA PER EXPLICAR-MOS QUE FARÍEM! ENS HAVÍEN PREPARAT FRUITES PER FER LES NOSTRES BROXETES! QUE BONES VAN ESTAR! UNA MANERA LÚDICA I DIFERENT PER FER QUE ELS NOSTRES INFANTS MENGIN FRUITA! MOLTES GRÀCIES!!

AQUÍ TENIU TOTES LES FOTOS:
https://photos.app.goo.gl/OfcvbUNb4ZGxudM93

2 comentaris:

  1. Gracias a vosotras! Nos encantó y nos pasamos la tarde comentando anécdotas de ese ratito. Nos apuntamos seguro, a participar si podemos, en más actividades con la clase.

    ResponElimina

CAMP D'APRENENTATGE

Varen passar una experiència inolvidable. Aquí us deixo totes les fotografies que varen fer. Moltes gràcies a tothom, i en especial a Alex p...