dimarts, 28 de novembre del 2017

EL PROTAGONISTA DE LA SETMANA: ÀLEX

TOT I QUE AVUI NO ÉS DIVENDRES, HEM TENGUT LA VISITA DE LA MAMÀ I EL GERMÀ D'ÀLEX PER FER L'ACTIVITAT DEL PROTAGONISTA!! LA MAMÀ DE N'ÀLEX ENS HA DUIT MOLTES COSES PER EXPLICAR I PER FER, HA FET UNA FEINADA!! I N'ÀLEX ESTAVA D'ALLÒ MÉS EMOCIONAT AMB LA VISITA!

EL PRIMER QUE HAN FET HA ESTAT EXPLICAR LES FOTOS QUE HAN PORTAT DE QUAN ÀLEX ERA BEBÈ, D'ALLÒ QUE LI AGRADA FER QUAN NO ÉS A L'ESCOLA... I DESPRÉS ENS HAN ENSENYAT ROBETA DE QUAN ERA BEBÉ, A MÉS D'EXPLICAR COSETES D'ÀLEX COM ARA QUE MAI HA EMPRAT XUMET NI CAP PELUIX PERÒ QUE ES DORM TOCANT EL COLZE DE LA SEVA MARE!!! ENS HAN AGRADAT MOLT LES VOSTRES HISTÒRIES!DESPRÈS D'EXPLICAR-MOS ON ESTÀ LA FAMÍLIA D'ÀLEX I QUE ES TROBEN MOLT A FALTAR, ENS HAN EXPLICAT QUE ÀLEX LI ENVIA FOTOS A LA SEVA GÜELA PERQUÈ EL PUGUI VEURE CADA DIA I QUE LA NOSTRA ACTIVITAT ANIRIA RELACIONADA AMB AIXÒ... ENS HAN PREPARAT UN MARC DE FOTOS PER A CADA UN QUE HEM POGUT PERSONALITZAR!!! HA ESTAT UNA ACTIVITAT XULÍSSIMA! MOLTISSIMES GRÀCIES! 

DE MOMENT ELS MARCS ESTÀN A LA CLASSE QUE S'EIXUGUEN, PERÒ DE SEGUIDA ESTIGUIN ELS DURAN CAP A CASA, JA VEUREU QUE BÉ HAN QUEDAT!!!


TOTES LES FOTOS AQUÍ:
https://photos.app.goo.gl/OfcvbUNb4ZGxudM93

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ANEM EN BICICLETA

Aquesta setmana hem tingut DIA SOBRE RODES i ens ha tocat les bicicletes. Ha estat genial. Gràcies Vicent per les fotografies que aquí us d...