divendres, 1 de desembre del 2017

EL CALENDARI D'ADVENT

AVUI A L'ASSEMBLEA ENS HEM ADONAT QUÈ HA PASSAT UNA COSA MOLT IMPORTANT: EL MES DE NOVEMBRE ESTAVA TOT TAXAT I DE COLOR ROSA I JA NO LI QUEDAVEN MÉS DIES... HEM DONAT PAS AL DESEMBRE, QUIN MES TAN ESPECIAL!!

HEM COMENÇAT A PARLAR DEL QUÈ PASSA AQUEST MES, QUI ENS VISITA, QUINES FESTES HI HA... I HEM VOLGUT SABER QUANTS DE DIES FALTEN PER NADAL! COM QUE JA M'IMAGINAVA QUE AQUEST MES SERIA ESPECIAL PER ELLS, ELS HI VAIG PREPARAR UN CALENDARI D'ADVENT PER PODER TREBALLAR EL PAS DEL TEMPS D'UNA MANERA VISUAL A MÉS DE PODER TREBALLAR ELS NÚMEROS, EL COMPARTIR... PER ALS ADULTS ÉS FÀCIL CALCULAR ELS DIES O SETMANES QUE FALTEN PER UNA COSA, PERÒ PER ALS INFANTS ÉS MOLT ABSTRACTE. ÉS PER AIXÒ QUE UNA AJUDA VISUAL ELS HI VA MOLT BÉ!! APROFITANT AQUEST INTERÈS QUE TENEN PER AL NADAL ELS HI HE PREPARAT UN CALENDARI D'ADVENT!

CADA DIA UN INFANT DE LA CLASSE S'EMPORTARÀ A CASA EL NÚMERO QUE LI TOCA I AIXÍ PODREM ANAR OBSERVANT QUANTS DE DIES FALTEN PER A QUÈ ARRIBI NADAL!!! PER COMENÇAR, COM ÉS CAP DE SETMANA, 3 INFANTS DIFERENTS S'HAN EMPORTAT EL REGALET! ESPER QUE US AGRADI LA SORPRESA QUE HI HA DINS!


https://photos.app.goo.gl/yVLLXqAGgI6DVcZg2

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

TALLER PLANTA I MENJA

Avui ha vingut Juanjo a fer un taller ja que aquest any ens hem quedat sense hort. Ha estat molt enrequidor perque ha explicat moltes coses...