dissabte, 23 de desembre del 2017

Quin dia més especial!

Tot i que ja estam de vacances, encara ens queda recordar el gran dia que vam viure ahir a l’escola! Al matí tots vam entrar amb una mica de nervis a l’escola, sabíem que seria un dia especial. A les 10 ja estàvem tots preparats per cantar la nadala que tant havíem assajat. Quins nervis! Tots els papàs i mamàs ens havíen vengut a veure!

Ho vam fer molt molt bé!! La nostra nadala va quedar beníssim!

A més, una vegada que vam acabar la nosta nadala ens va venir a visitar una persona molt important: EL PARE NOEL! Ens va portar molts de regalets per la classe i un detallet per a cada un de nosaltres!!!





Després vam sortir al pati a esmorzar amb tots aquells familiars que ens van poder acompanyar i vam gaudir de la venta de xocolata i pastissos que els alumnes de 6è havíen preparat per el viatge d’estudis. 

A més, per acabar el dia els alumnes de 3r de primària ens van convidar a la seva classe a fer una petita festa per conèixe’ns millor ja que seràn els nostres amics lectors a partir del segon trimestre!!!

Aquí teniu totes les fotos i el vídeo de la festa:
https://photos.app.goo.gl/yVLLXqAGgI6DVcZg2

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

SORTIDA FINAL DE CURS

Avui hem anat en vaixell fins Cala Bassa. Al principi no sabíem si sortiríem ja que el temps no acompanyava però al final s'ha arreglat ...