dilluns, 4 de desembre del 2017

PROTAGONISTA DE LA SETMANA: LUCIA

COM JA SABEU, LAS SETMANA PASADA VAM TENIR DOS PROTAGONITES, JA QUE DIMARTS HO VA FER ÀLEX. EL DIVENDRES, PERÒ, LI VA TOCAR EL TORN A NA LUCIA, QUE ESTAVA MOLT CONTENTA I EMOCIONADA PERQUÈ LA SEVA MAMÀ VENIA A LA CLASSE!

EL PRIMER QUE ENS VAN EXPLICAR VAN SER LES FOTOS E QUAN LUCIA ERA MÉS PETITA I, COM NO, DEL SEU CANET "MANCHITA", FAMÓS A LA CLASSE PERQUÈ LUCIA SEMPRE PARLA D'ELL!! A MÉS, NA LUCIA VA PORTAR UNA DISFRESSA DE VETERINÀRIA PERQUÈ LI AGRADA MOLT I DE GRAN DIU QUE ES VOL DEDICAR A AIXÒ!TAMBÉ ENS VA ENSENYAR SABATES, CALCETINS, JUGUEROIS.. DE QUAN ERA PETITA. NA LUCIA VA PREPARAR LA CAPSA ELLA SOLA AMB TOTS ELS OBJECTES QUE PER ELLA SÓN IMPORTANTS I AV SER UNA CAPSA MOLT PULIDA I EMOCIONANT, GRÀCIES!!


PER ACABAR, LA MAMÀ DE LUCIA ENS VA PORTAR MACARRONS I CORDES PER SORTIR DE LA CLASSE BEN GUAPOS I GUAPES! VAM FER COLLARS DE MACARRONS! PER FALTA DE TEMPS NO ELS VAM PODER PINTAR A LA CLASSE, PERÒ HO PODEU FER A CASA SI US ANIMAU I DESPRÉS ENS PODEU ENSENYAR EL RESULTAT!
GRÀCIES PER TOT!
AQUÍ TENIU TOTES LES FOTOS:
https://photos.app.goo.gl/OfcvbUNb4ZGxudM93

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CAMP D'APRENENTATGE

Varen passar una experiència inolvidable. Aquí us deixo totes les fotografies que varen fer. Moltes gràcies a tothom, i en especial a Alex p...