dilluns, 3 d’octubre del 2022

PROJECTE DE TREBALL: ELS ANIMALS

Estimades famílies,

Dins l'àrea de coneixement del medi social i natural hem iniciat el nostre primer projecte de treball triat pels infants. 

Elecció del tema.........
Ha esta un procés després d'una conversa en el nostre bon dia que ha donar per una gran interacció de diferents inquietuds, necessitats i desitjots.

Però, finalment i després d'una votació, els infants han triat treballar el projecte de treball sobre els animals.

Comencem així un procés d'adquisició de sabers a través d'una metodologia que es reforça en un enfoc globalitzador, permitin a l'alumne/a aprendre per sí mateix construint així el seu propi coneixement partint dels seus interessos.

A la vegada, aquest plantejament metodologic,fa que els infants comparteixen els seus coneixement previs a més de potenciar les interaccions entre els iguals, docents i famílies.

Elaboració de  l'índex de treball...
Una vegada teníem el saber triat, varem elaborar un petit índex per saber les idees prèvies.
 Què volem saber? i què sabem sobre els animals?






Amb uns grups de treball, varem elaborar les preguntes mencionades anteriors i amb la dinàmica del full giratori els infants varem crear el nostre primer índex de treball.








A la vegada, va sorgir la idea de realitzar una decoració a la nostra aula, plantes, animals, mar, ocells, àrbres...i moltes idees varen sorgir. 
Per tant, varen decidir crear el nostre ecosistema per anar donar cabuda als animals terrestres i aquàtics.





Aquest ha estat l'inici d'un gran aprenentatge, us anirem contant com evoluciona el nostre recorregut per aquet nou projecte.
Els infants estan molt engrescats!!

Salutacions,
Olga😊









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DIA DE LA DONA

La setmana passada van celebrar el 8M, ho varen fer a nivell de classe mirant uns vídeos, converses, fent uns posters, ... i entre tota l...