diumenge, 16 d’octubre del 2022

RITUALS PER REFORÇAR LA NOSTRA VIDA D'AULA

Estimades famílies,

Com ja sabeu, el fet de venir a l'escola cada dia ha de suposar un moment atractiu per l'infant. 

Un moment a on el nens tinguin unes bones espectatives per desenvolupar un gran dia i a on la seva mirada sigui d'alegria i entusiasme per tenir una bona actitud al llarg de la vida d'aula que es desenvoluparà en el dia a dia.

La interacció no verbal, una bona abraçada, un contacte visual personal, demanar com es troben...són alguna de les eines que utilitzem. Però a més a més, hem creat diversos rituals a la nostra aula que ens ajudarà aconseguir que els nostres dies siguin feliços i motivadors i sobre tot que tots els membres de la classe de Harry Potter entrin cada matí amb alegria i ganes.

Vull mostrar-vos alguns exemples de les coses que feim en el nostre dia a  dia...

Les nostres entrades a les 9:00: és el nostre primer contacte del dia, ens saludem, ens abracem ( voluntari), i triem la nostra cançó del dia  per començar. 

En aquest moment tots ens agafem en rotllana i a ballar!!!

Quina millor manera de començar el dia.....



El nostre bon dia: els dies que el nostre calendari ens ho permet, seiem a l'assemblea i és un espai obert a tot...preguntes, interaccions, emocions, sentiments,....els encanta!!


Al llarg del matí: entre àrea i àrea, aturem dos minuts per poder  reforçar els sabers adquirits i realitzem una dinàmica de desfogament per reconduir la següent proposta i agafar-la amb ganes....mirau les seves caretes!!



Ritual de sortida: com ens hem sentit avui? que és el què més ens ha agradat? que no ens ha agradat? que podem millorar per demà? Un moment de calma per visualitzar tot un matí ple de moltes interaccions, moments, rialles, sabers, ... que ens han aportat per seguir avançant en el nostre aprenentatge.

Us ha agradat?...veritat que sí. Els infants s'ho passem super bé!!😊




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

QUÈ TREBALLAREM AQUEST 3r TRIMESTRE?

Aquí teniu un quadre amb els principals sabers que hem començat a treballar aquest 3r trimestre per tal que pugueu dur un seguiment i els pu...