dissabte, 8 d’octubre del 2022

SNAPPETS, BE HAPPY I PRÈSTEC DE LLIBRES

Estimades famílies,

Aquesta setmana hem iniciat diferents activitats dins la nostra vida d'aula integrades dins les nostres situacions d'aprenentatge que estem desenvolupant.

S'ha iniciat el programa Be Happy, un programa desenvolupat per l'ajuntament d'Eivissa que transmet i treballa diferents continguts relaccionats amb els valors, empatia, companyerisme, igualtat...

 Aquesta proposta es desenvoluparà tots el dijous amb un monitor extern que introduirà diferents activitats.

Aquí us deix una mostra de la nostra primera sessió...




També hem iniciat el treball d'aula amb un nou recurs digital, Les Snappets, una eina molt útil i atractiva pels infants que utilitzarem  a les àreas instrumentals durant cada setmana.

Entre altres objectius treballarem:

. Familiaritzar als infants amb noves eines digitals.

. Utilitzar un nou recurs d'aprenentage.

. Adquirir nous aprenentatges d'una manera significativa i motivadora.

Per desenvolupar aquestes sessions comptem amb la ajuda de la nostra companya Rosa, la tutora de segon de primària, i la mestra de pedagogia terapèutica, Pilar.

Aqui teniu una mostra d'alguns dels moments de la sessió...



I per acabar, informar-vos que també hem començat el prèstec de llibres de la nostra biblioteca del centre. Es realizarà cada dijous amb l'ajuda de la cap d'estudis, Mari Carmen, que acompanyarà als infants en la tria i la devolució del contes. 

Una manera més d'incentiva a l'alumne a crear un bon hàbit de lectura.


Com heu vist, una setmana plena de noves propostes. Sempre per intentar treballar envers una bona educació i ensenyament pels vostres fills.


Us desig un bon cap de setmana!!!

Olga😊

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

QUÈ TREBALLAREM AQUEST 3r TRIMESTRE?

Aquí teniu un quadre amb els principals sabers que hem començat a treballar aquest 3r trimestre per tal que pugueu dur un seguiment i els pu...