dimarts, 31 de març del 2020

LES NOSTRES EMOCIONS

Bon dia famílies,
Avui us proposo un joc on els vostres petits hauran de posar l’expressió facial segons els diferents estats pels que passa el nostre estimat Monstre de Colors. Vosaltres també podeu fer-ho amb ells.
  • Començarem per realitzar un petit massatge facial per relaxar els músculs de la cara
  • A continuació demanarem els infants que posin cara de... (tristos, alegres, sorpresos, amb por, enfadats, relaxats i enamorats) i els anem fent una foto de la seva cara.
  • Per acabar els mostrem i la comentem junts: què passa amb els nostres ulls quan estem sorpresos? I quan estem tristos? I amb la nostra boca? I les nostres celles?... Expressar amb el rostre les emocions fa que prenem consciència de nosaltres mateixos.

Una variant: Si teniu  pintures de cara podeu deixar o bé que es pintin ells mateixos o en el cas dels més petits podeu pintar-los, d’aquesta manera podran representar l'emoció de forma més divertida i creativa. En cas de no tenir pintura no us preocupeu, no és necessari per l’activitat.

Si us animeu podeu fer-nos arribar les diferents expressions dels infants.

Una abraçada ben forta famílies!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DIA DE LA DONA

La setmana passada van celebrar el 8M, ho varen fer a nivell de classe mirant uns vídeos, converses, fent uns posters, ... i entre tota l...