dimarts, 17 de març del 2020

MÚSICA

Bon dia famílies, sóc Priscila, durant aquests dies aniré compartint amb vosaltres diferents eines i recursos de música que puguin ajudar-vos amb els vostres petits a mantenir les rutines que es segueixen a l’aula.

MÚSICA


Avui, per començar us deixo els dos enllaços de les cançons que es treballen a l’aula cada matí a primera hora, durant el bon dia.

-          Cançó del “Bon dia” de la Damaris Gelabert: https://youtu.be/BF7w-xJUlwM
-         Cançó “Els dies de la setmana?”de la Damaris   Gelabert: https://youtu.be/4atoVE3t-yo


Començarem per l'essencial: educar a cau d'orella. És molt important que des que són bebès, els nens i nenes puguin escoltar música a casa. Com dèiem abans, podem utilitzar la música com a vehicle transmissor per a fomentar altres capacitats. Així podem buscar músiques amb diferents ritmes, instrumentals o cantades, amb instruments molt diferents, de diferents estils… Les possibilitats de combinació de la teva imaginació i de la música són infinites, creu-me! Totes aquestes característiques (i moltes més) podem utilitzar-les per a exercitar el nostre cos i el dels més petits: posar una cançó lenta i a continuació una ràpida, dibuixar la música amb el nostre cos (per exemple, per a cançons amb tons aguts, ballar de puntetes, i per a les quals tenen tons greus, fer exercicis en el sòl). Seria una idea genial poder gravar-nos per a enviar a algú la seva cançó preferida ballada per tota la família.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

SORTIDA FINAL DE CURS

Avui hem anat en vaixell fins Cala Bassa. Al principi no sabíem si sortiríem ja que el temps no acompanyava però al final s'ha arreglat ...