dimarts, 17 de març del 2020

MÚSICA

Bon dia famílies, sóc Priscila, durant aquests dies aniré compartint amb vosaltres diferents eines i recursos de música que puguin ajudar-vos amb els vostres petits a mantenir les rutines que es segueixen a l’aula.

MÚSICA


Avui, per començar us deixo els dos enllaços de les cançons que es treballen a l’aula cada matí a primera hora, durant el bon dia.

-          Cançó del “Bon dia” de la Damaris Gelabert: https://youtu.be/BF7w-xJUlwM
-         Cançó “Els dies de la setmana?”de la Damaris   Gelabert: https://youtu.be/4atoVE3t-yo


Començarem per l'essencial: educar a cau d'orella. És molt important que des que són bebès, els nens i nenes puguin escoltar música a casa. Com dèiem abans, podem utilitzar la música com a vehicle transmissor per a fomentar altres capacitats. Així podem buscar músiques amb diferents ritmes, instrumentals o cantades, amb instruments molt diferents, de diferents estils… Les possibilitats de combinació de la teva imaginació i de la música són infinites, creu-me! Totes aquestes característiques (i moltes més) podem utilitzar-les per a exercitar el nostre cos i el dels més petits: posar una cançó lenta i a continuació una ràpida, dibuixar la música amb el nostre cos (per exemple, per a cançons amb tons aguts, ballar de puntetes, i per a les quals tenen tons greus, fer exercicis en el sòl). Seria una idea genial poder gravar-nos per a enviar a algú la seva cançó preferida ballada per tota la família.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DIA DE LA DONA

La setmana passada van celebrar el 8M, ho varen fer a nivell de classe mirant uns vídeos, converses, fent uns posters, ... i entre tota l...