dimecres, 18 de març del 2020

UN NOU DIA, UNA NOVA PROPOSTA

Bon día famílies, un nou dia, una nova proposta. Ja sabeu que mentre duri aquest confinament, intentaré facilitar-vos un poc aquesta aturada forçosa amb diferents propostes.

Avui os enviaré diferents cosetes perquè pugueu anar fent, veure...

Primer de tot, os facilitaré l'enllaç d'alguns videos de youtube relacionats amb el nostre projecte del mar que els hi encanta, i m'ho demanen molt sovint a classe:


I aquest és un vídeo nou, però consider important també perquè entenguin un poc millor la situació que estam vivint.


També la mestra d' Audició i Llenguatge del centre, Na Núria, m'ha passat diferents propostes per a vosaltres i m´ha enviat aquest enllaç. Es tracta d'escoltar i aprendre els fonemes d'una manera correcta i resoldre les endevinalles.Però això no és tot famílies. Ja que m´estava trobant amb algunes dificultats amb la lateralitat d'alguns números i que molts infants comencen malament d'abaix a dalt... Vos he preparat aquesta imatge perquè aneu practicant els números des de casa d'una forma correcta. Simplement heu de seguir els números petits per realitzar el número gran correctament.


Esper que aneu practicant a casa.

Fins aquí avui famílies. Donar-vos una abraçada molt forta des de la distància.
I recordau que estic a la vostra disposició sempre.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ANEM EN BICICLETA

Aquesta setmana hem tingut DIA SOBRE RODES i ens ha tocat les bicicletes. Ha estat genial. Gràcies Vicent per les fotografies que aquí us d...