dilluns, 23 de març del 2020

UNA NOVA SETMANA

Bon día famílies, aquí estic una altra vegada. Afrontem una nova setmana, i desgraciadament ja han confirmat que això s'allarga, així que lamentablement continuarem la nostra "relació" per aquí.
Esper ajudar-vos d'alguna manera, igual que espero que vosaltres m'ajudeu a jo perquè ara està en les vostres mans.

Però us vull demanar un favor, és molt important tenir notícies de vosaltres. Nosaltres, els mestres, treballam telemàticament a casa per als infants i necessitam un feedback, una resposta. Saber que rebeu la meva informació, saber que els nens "treballen", saber que estan bé... Molts de vosaltres ho feu, i estic súper agraïda, però em falta contacte amb moltes altres. Així que ja sabeu, pot ser via móvil amb la mare delegada, que m´ho transmeteix (i li vull agrair) o via email amb contacte directe amb jo, record els meus emails són:
dtorres@educaib.eu o cancantopromocio17@gmail.com. No teniu excusa ara jijiji.

I dit això, ara sí, aquí teniu el repte o proposta d'avui. Com jo sé, que a la classe del mar li agrada molt el taller de n' Andrea que és d'experiments. Avui vos he cercat algun enllaç per convertir-vos en científics, encara que sigui una estoneta jeje, i pugueu realitzar experiments "caseros":

https://www.pequeocio.com/experimentos-para-ninos/

També la mestra d'audició i llenguatge del centre, na Núria, m'ha passat una pàgina de contes en català, perquè no perdin tot el que han après, que és molt i continuïn familiarizant-se amb ell.
https://www.ccma.cat/tv3/super3/una-ma-de-contes/tots-els-contes/

I recordau que vull veure tot el que feu....

Moltes gràcies famílies i molts d'ànims per a tots i estic a la vostra disposició.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

SORTIDA FINAL DE CURS

Avui hem anat en vaixell fins Cala Bassa. Al principi no sabíem si sortiríem ja que el temps no acompanyava però al final s'ha arreglat ...