divendres, 27 de març del 2020

ENDEVINA COM T'ESTIM!

Bon dia famílies. Ja estam a divendres, finalitzant la segona setmana de confinament. Això ja està fet.  Ja queda menys. Molts d'ànims a tothom.

I com que ja han passat molts de dies, les emocions i els sentiments comencen a prendre sentit, bé sempre, però en cincumstàncies especials més, així que avui vos proposo un conte.

És uns del contes preferits de la meva filla petita. I parla d'un vincle molt especial, un vincle que actualment amb el confinament s'està reforçant i és una de les coses positives d'això, anam a mirar-ho així.

El conte és aquest: "Adivina cuánto te quiero"


Però la proposta no acaba aquí, una vegada vist aquest conte, vull, si és possible que els infants realitzin un dibuix preciós de la seva família.
 I si el voleu compartir amb jo, estiré més que encantada ja ho sabeu (cancantopromocio17@gmail.com o dtorres@educaib.eu).

I també vull fer una reflexió amb vosaltres, el millor aprenentatge en l'etapa d'educació infantil que poden tenir els infants és mitjançant el joc, així que deixar-lis jugar, deixar-lis fer és molt important... Fomenta la imaginació, creativitat,expressió oral...
Així que aquesta és la proposta pel cap de setmana. Joc, joc i més joc, joc lliure, joc simbòlic, joc compartit... Però simplement que juguin i gaudeixin. Encara que sembla mentida estan aprenent tantíssimes coses.

Moltes gràcies famílies pel tot el vostre suport. És meravellós sentir-se tan recolzada per vosaltres.
Una abraçada molt forta i en especial als petits de la casa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

SORTIDA FINAL DE CURS

Avui hem anat en vaixell fins Cala Bassa. Al principi no sabíem si sortiríem ja que el temps no acompanyava però al final s'ha arreglat ...