divendres, 27 de març del 2020

ENDEVINA COM T'ESTIM!

Bon dia famílies. Ja estam a divendres, finalitzant la segona setmana de confinament. Això ja està fet.  Ja queda menys. Molts d'ànims a tothom.

I com que ja han passat molts de dies, les emocions i els sentiments comencen a prendre sentit, bé sempre, però en cincumstàncies especials més, així que avui vos proposo un conte.

És uns del contes preferits de la meva filla petita. I parla d'un vincle molt especial, un vincle que actualment amb el confinament s'està reforçant i és una de les coses positives d'això, anam a mirar-ho així.

El conte és aquest: "Adivina cuánto te quiero"


Però la proposta no acaba aquí, una vegada vist aquest conte, vull, si és possible que els infants realitzin un dibuix preciós de la seva família.
 I si el voleu compartir amb jo, estiré més que encantada ja ho sabeu (cancantopromocio17@gmail.com o dtorres@educaib.eu).

I també vull fer una reflexió amb vosaltres, el millor aprenentatge en l'etapa d'educació infantil que poden tenir els infants és mitjançant el joc, així que deixar-lis jugar, deixar-lis fer és molt important... Fomenta la imaginació, creativitat,expressió oral...
Així que aquesta és la proposta pel cap de setmana. Joc, joc i més joc, joc lliure, joc simbòlic, joc compartit... Però simplement que juguin i gaudeixin. Encara que sembla mentida estan aprenent tantíssimes coses.

Moltes gràcies famílies pel tot el vostre suport. És meravellós sentir-se tan recolzada per vosaltres.
Una abraçada molt forta i en especial als petits de la casa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

QUÈ TREBALLAREM AQUEST 3r TRIMESTRE?

Aquí teniu un quadre amb els principals sabers que hem començat a treballar aquest 3r trimestre per tal que pugueu dur un seguiment i els pu...