dimarts, 3 d’octubre del 2017

EL RECOMPTE

DE QUINA MANERA PODEN ENTENDRE ELS INFANTS ELS NÚMEROS? DE QUINA MANERA ENTENEN ELS INFANTS EL MÓN QUE ELS ENVOLTA? A TRAVÉS DEL JOC I DE LA MANIPULACIÓ DEL SEU ENTORN. AIXÍ QUE LA SOL·LUCIÓ AL NOSTRE PROBLEMA L'HEM TROBAT AMB LES EINES QUE EMPREN ELS INFANTS DIA A DIA: EL JOC.

HEM AGAFAT LES PEÇES DE CONSTRUCCIONS GRANS DEL PATI I CADA INFANT HA COL·LOCAT LA SEVA PEÇA A L'ANIMAL ON HAVIA POSAT LA SEVA FOTO. ARA SÍ, ES VEIA MOLT CLAR QUINA ERA LA TORRE MÉS ALTA!!! PERÒ... UN ALTRE PROBLEMA ENS SORGIEX.. UN EMPAT!!! ELS COCODRILS I LES GIRAFES TENEN LA TORRE IGUAL D'ALTA, TOCA DESEMPATAR.


PERQUÈ CADA INFANT ES SENTI EL MÉS IDENTIFICAT POSSIBLE AMB EL NOM DE LA CLASSE, HEM FET UN DESEMPAT ENTRE ELS DOS ANIMALS MÉS VOTATS: ELS COCODRILS I LES GIRAFES AMB LES MATEIXES PEÇES DE CONSTRUCCIONS... ARA SÍ QUE NO HI HA LLOC A DUBTE: LA TORRE MÉS ALTA ÉS... LA DE LES GIRAFES!!!

AIXÍ QUE JA TENIM NOM DE CLASSE: SOM LES GIRAFES!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ANEM EN BICICLETA

Aquesta setmana hem tingut DIA SOBRE RODES i ens ha tocat les bicicletes. Ha estat genial. Gràcies Vicent per les fotografies que aquí us d...