dimarts, 3 d’octubre del 2017

PRIMERES VOTACIONS

TORNAM A RECUPERAR LA CONVERSA SOBRE ELS ANIMALS SALVATGES I DESPRÉS DE MIRAR UN VIDEO A LA PISSARRA DIGITAL SOBRE QUINS ANIMALS VIUEN A LA SELVA, QUINA REMOR FAN I QUINS CONEIXEM, DECIDIM ENTRE TOTS QUINS ENS AGRADEN MÉS I QUINS CONEIXEM.

A PARTIR DE LA MANIPULACIÓ I L'OBSERVACIÓ HEM FET UNA PRIMERA VOTACIÓ PER SABER QUIN NOM HA DE TENIR LA NOSTRA CLASSE, JA QUE TENIM CLAR QUE NO VOLEM SER LA CLASSE DELS PETITS DE L'ESCOLA!!! A UN PAPER GRAN, HEM COL·LOCAT LES FOTOS DELS ANIMALS ESCOLLITS (HIPOPOTAM, MICO, COCODRIL, LLEÓ, TUCÀ, ELEFANT I GIRAFA) I CADA INFANT HA COL·LOCAT LA SEVA FOTO A L'ANIMAL QUE HA ESCOLLIT.EL PROBLEMA ENS HA SORGIT QUAN HEM CONTAT CADA GRUP D'INFANTS QUE HI HAVIA A CADA ANIMAL... A SIMPLE VISTA NO ERA TAN FÀCIL ENTENDRE QUIN ANIMAL HAVIA GUANYAT JA QUE ERA MOLT DIFÍCIL SABER QUIN NÚMERO ERA MÉS GRAN. LA SOL·LUCIÓ.. LA TENDREU AVIAT!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CAMP D'APRENENTATGE

Varen passar una experiència inolvidable. Aquí us deixo totes les fotografies que varen fer. Moltes gràcies a tothom, i en especial a Alex p...